Välkomna till en ny tennissäsong och en ”ny” hall i Solna Tenniscenter

 

I höst kommer ni till en nästan ny hall. Hallen är 30 år gammal och eftersom allt nu pekar på att vi inte längre står under ”hot” om flytt tar vi tag i en hel del renoveringsbehov. Vi har målat om banorna, byter belysning, el och dränerat utanför hallen då grunden angripits av fukt.

 

Fukt i grunden har lett även till fukt i omklädningsrummen varför vi med kort varsel blev tvungna att renovera och bygga om dem vilket nu sker under augusti – oktober. Renoveringen och ombyggnationen av omklädningsrummen kommer tyvärr inte vara klart när hallen öppnar den 15 augusti men det ska vara klart senast den 31 oktober. Fram till dess att omklädningsrummen är klara kommer vi ha temporära omklädningsrum utanför hallen.

 

Vi ser fram emot allt nytt och ber om ursäkt för röran under tiden!

 

Parkering vid hallen

 

Vi kan för närvarande erbjuda parkering (gratis) för spelare på planen till vänster om hallen vid det röda huset, STC arrenderar den marken. Vid evenemang på Friends Arena finns det dock ingen parkering vid hallen eftersom Solna Tennisklubb då ordnar parkering för besökare till Friends vilket ger inkomst till deras juniorverksamhet. Ni får gärna hjälpa till vid dessa tillfällen att sponsra Solna TK:s juniorverksamhet genom att betala 100 kr för parkering.

 

I Solna Tenniscenter spelar ett stort antal rullstolsspelare. Vi ber er därför respektera att parkeringsplatserna direkt i anslutning till och utanför hallen är reserverade enbart för rullstolsspelare och personal.

 

Öppettider under helgdagar

 

Julafton är hallen stängd, Juldagen, Annandag jul, Nyårsafton, Trettondagsafton och Trettondagen är hallen öppen för spel kl. 08 – 18, Nyårsdagen är hallen öppen kl. 10 – 18.